Ensi syksynä Suomi-koulu jatkuu syyskuun alussa. Alustava päivämäärä on 8.9. ja lukuvuonna 2012-2013 opetuspäivät ovat kaikiilla ryhmillä lauantaina. Syyslukukaudella on 6 opetuskertaa + joulujuhla ja kevätlukukaudella 6 opetuskertaa + kevätjuhla.

Ryhmäjako ja ryhmien muodostaminen tapahtuu elokuun puolivälissä, kun oppilaiden ilmoittautumiset on vastaanotettu. Lukuvuonna 2011-2012 oppilaita oli 31 ikävälillä 1-13v.

Haemme joukkoomme nyt opetustehtävistä kiinnostuneita miehiä ja naisia. Otamme mielellämme vastaan myös vierailevia opettajia, jotka käyvät vain yksittäisen kerran opettamassa. Opettajilta EI vaadita opettajan pätevyyttä.

Vaadimme hakijalta:
- äidinkielenä suomi
- kiinnostusta opetukseen
- vastuuntuntoa työtehtäviään kohtaan

Työtehtävät:
- tuntien suunnittelu
- mahdolliset materiaalihankinnat
- opetus ( 2 tuntia/opetuskerta)
- luokkatilojen yleissiisteydestä huolehtiminen

Suomi-koulun tavoitteena on mm. ylläpitää lasten suomenkielen taitoa ja tutustua muihin lapsiin. Esikouluikäisistä koululaisiin -ryhmille on olemassa opettajien oppaat, joita apuna käyttäen opettajien tuntien suunnittelu helpottuu. Alle kouluikäisten ryhmien vetäjillä on vapaat kädet suunnitella tunnit käyttäen tarvittaessa apuna edellisen vuoden päiväkirjaa.

Opettajille maksetaan palkkaa opetustuntien mukaan ja he saavat itse valita mitä ryhmää opettavat.


Lisätietoja antaa puheenjohtaja Annukka Sarikka: annukkasarikka(ät)hotmail.com.

Opettajaksi ilmoittautumiset sähköpostitse joko osoitteeseen suomikoulu.suzhou(ät)gmail.com tai annukkasarikka(ät)hotmail.com. 


Lopuksi terveiset eskarilaisten opelta: "Huumori auttaa monessa asiassa!"